Translate

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΙΝΗ

          Δια πυρός και σιδήρου...ή καλύτερα βροχής, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή παράσταση Καραγκίοζη στο χωριό μας, αφού οι καραγκιοζοπαίχτες έφτασαν με μεγάλη καθυστέρηση ,αφού αποκλείστηκαν για πολλές ώρες στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα και  και δεν έφτανε μόνο αυτό, την ώρα που έστηναν το σκηνικό έπιασε βροχή με συνέπεια να μεταφερθούν κόσμος και σκηνικά στο υπόστεγο του καφενείου.
      Τίποτα όμως δεν μας πτοεί... και η παράσταση επιτέλους ξεκίνησε προς μεγάλη ευχαρίστηση των παιδιών που χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν :
 
                 Κείνο που με τρώει
                 Κείνο που με σώνει
                 είναι π' ονειρεύομαι
                 σαν τον Καραγκίοζη…
 
       Την ξεχωριστή παράσταση " ο Καραγκιόζης στο νησί των κατεργαρέων " παρουσίασε ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου στην πλατεία του Αγ. Νικολάου. Η προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών ήταν πρωτοφανής. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, γέλασαν και χειροκρότησαν τον Καραγκιόζη.
        Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστούν όσους παραβρέθηκαν στην παράσταση αυτή, τους καραγκιοζοπαίχτες και το χορηγό μας , το μεζεδοπωλείο " Κεχριμπάρι "για την συνδρομή του.
      
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου