Translate

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΛΙΜΙΝΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 14/07/2018

          Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός σύλλογος Λιμίνης, διοργάνωσε λαϊκοδημοτική βραδιά στην πλατεία της παιδικής χαράς, το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018.
          Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου των Αγ.Αναργύρων όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας και ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας όπου χόρεψε  βλάχικους σκοπούς.
          Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αρφάνης με την παρέα του διασκέδασαν τον κόσμο με παραδοσιακά αλλά και λαϊκά τραγούδια, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
          Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα όσους εργάστηκαν εθελοντικά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το Τοπικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του χώρου αλλά και την βοήθειά τους για ότι κι αν τους ζητήθηκε καθώς επίσης και το Δήμο Αρταίων για την συνεργασία του και την βοήθεια του.
          Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού και Νέας γενιάς κος. Σφήκας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος. Κοτσαρίνης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος. Χαρακλιάς Κώστας, η Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΕΔΑ κα. Άννα-Μαρία Κουτρουμπά, ο Αντιπεριφεριάρχης Άρτας κος. Ψαθάς Βασίλειος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κος. Βαρέλης Δημήτριος και το Τοπικό Συμβούλιο Λιμίνης, καθώς και άλλοι επίσημοι.
          Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, επίσης ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Χαλμαντζή για την βιντεοσκόπηση και τον Σιώζο Παντελή για την φωτογράφισή της εκδήλωσης.
          Κατά την διάρκεια της βραδιάς κληρώθηκαν πλούσια δώρα. Ο τυχερός ήταν ο μικρός μας φίλος Μίμης Ρίζος που κέρδισε το ποδήλατο που ήταν προσφορά του συλλόγου.

                 Και του χρόνου...
        
         
η πλατεία της παιδικής χαράς.
 
 
 
 
 
 
ο νικητής της κλήρωσης
 

 
χορευτικό τμήμα πολιτιστικού συλλόγου Αγίων Αναργύρων.
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου