Translate

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΛΙΜΙΝΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΣΠΟΡΙΑ 2016

          Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμίνης για την αναβίωση του εθίμου των «Πολυσπόρων» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και αντάμωσαν στην Πλατεία του Αγ. Νικολάου, με αφορμή τα «Πολυσπόρια».
          Μετά τον εσπερινό ,ο κόσμος γεύτηκε το πατροπαράδοτο έδεσμα και ήπιαν το ζεστό τσιπουρόμελο, ενώ το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας χόρεψε σε ρυθμούς παραδοσιακούς.
                Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον κ.Σιαφάκα Χριστόφορο (Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Παιδείας και Δια βίου Μάθησης), τον κ. Χαρακλιά Κων/νο (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς), την κα. Μπούκα Φανή (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Άρτας) τον  κ.Βήχα Κων/νο (Σύμβουλος Δημάρχου) και το Τοπικό Συμβούλιο Λιμίνης.
          Επίσης ευχαριστούμε τις κυρίες του χορευτικού τμήματος καθώς και την δασκάλα τους για το θέαμα που μας προσέφεραν, καθώς επίσης και τις εθελόντριες που βοήθησαν από το πρωί για το βράσιμο των πολυσπόρων.
          Τέλος ευχαριστούμε τον κ.Καλογήρου

 Ιωάννη ,μέλος του συλλόγου για την προσφορά του στον Σύλλογο ( δύο δερματόδετους τόμους Παγκόσμιας Ιστορίας και 10 λεξικά  της Αγγλικής γλώσσας σε ηλεκτρονική μορφή)
          Κι όπως εύχονταν τούτη τη μέρα, εκείνα τα χρόνια, «Καλή Σοδειά συντοπίτες» και του χρόνου...

                                                      Με τιμή

                                      ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου
         
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου