Translate

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 19/05/2018

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού συλλόγου Σκουφά Άρτας, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας του Αγ. Νικολάου στους δρόμους της Λιμίνης.
Νωρίτερα στον Ιερό Ναό, τελέστηκε Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικου με την συνοδεία ιερέων όμορων ενοριών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης Άρτας κος Βασίλης Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

Παιδείας και δια βίου Μάθησης κος Σφήκας Δημήτριος, ο κος Τράμπας Κωνσταντίνος δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για θέματα εξυπηρέτησης του δημότη και Νομικών θεμάτων,ο κος Βήχας Κωνσταντίνος ,σύμβουλος του δημάρχου, ο κος Ντίνος Παπαδημητρίου, περιφερειακός σύμβουλος. Τον στρατό εκπροσώπησαν ο Ταγματάρχης Αργύρης Χρήστος και ο συντοπίτης μας Αρχιλοχίας Παναγιώτης Γρύλλιας.
Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής κοινότητας Λιμίνης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου.













































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου